Силвия Георгиева

Студио за графичен дизайн

Аз съм Деница Христова и създадох Desire Design – студио за графичен дизайн като естествено продължание на моята страст – Дизайнът!

За Силвия Георгиева:

След повече от десет години работа за различни проекти в сферата, реших да отдам цялото си време, помагайки и фокусирайки се върху моите клиенти. Независимо дали искате да вдъхнете живот на вашите идеи или да направите зашеметяващ изгледа на вашата фейсбук страница; имате нужда от печатни материали като визитни картички, брошури или плакати; нуждаете се от преработка на лого или цялостна корпоративна идентичност; дори, ако просто работите върху презентация на Powerpoint — аз съм тук, за да помогна.

Работата като независим графичен дизайнер ми позволява да имам свободата да отделя нужното персонално внимание на всеки проект, да се потопя и изуча предпочитанията на моите клиенти, така че да изразя по възможно най-креативният начин това, което искат да представят на своята публика. Опита ми в различни звена на графичното оформление ми позволяват да визуализирам по интересен и лесно разбираем начин търсената концепция както за флаер, така и за външна реклама, включително и визуализации за емейл маркетинг или рекламни кампании в социалните мрежи. Изчерпателното изграждане на всеки тип рекламен материал, независимо от неговата първоначална насока за приложение е основен фокус в работата ми, за да може да бъде приложим и в бъдещите проекти на клиента еднакво успешно и лесно. Подбора на шрифтове, елементи и цветове за всеки проект е хармонично отражение на поставените от възложителят задания и потвърдените работещи практики в сферата на конкретният проект.

Ясните срокове, организираността и творческият подход допълват личното отношение, което влагам в работата си и водят до много успешно реализирани задачи и доволни лоялни клиенти. Оставам на разположение, за да впрегнем заедно идеите в действие!

Професионално отношение, бързо и качествено изпълнение! Благодаря! На свой ред и аз препоръчвам с две ръце!

– Златена Стоянова

Защо да изберете нас?

Ясните срокове, организираността и творческият подход допълват личното отношение, което влагам в работата си и водят до много успешно реализирани задачи и доволни лоялни клиенти. Оставам на разположение, за да впрегнем заедно идеите в действие!

Какво можем да направим за Вашия бизнес:

Фирмено Лого

Брандиране

Социални Мрежи

Брошури/Флаери

U

Банери

Бизнес Презентации

Бранд

Други

Контакти

Телефон

0883406386

Имейл

info@desiredesign.art

Град

Варна

Уебсайт

www.desiredesign.art